Päivittäinen raikastus

Sähköinen Discreet

Glade Discreet on pistorasiaan kiinnitettävä sähköinen, huomaamaton ilmanraikastin, joka antaa pitkäkestoisen ja katkeamattoman tuoksun. Linjakkaan muotoilunsa ansiosta se sopii mainiosti mm. oleskelutilojen ja eteistilojen raikastamiseen.

Käyttöohje

Poista hopeinen folio tuoksutyynyn takapuolelta. Asenna tyyny sähköiseen Discreet-pidikkeeseen tuoksupuoli eteenpäin. Laita pidike pistorasiaan. Tuoksuva geeli kuivuu ajanmyötä. Kun geeli on lähes loppu, vaihda tilalle uusi tuoksutyyny. Lue tarkemmat käyttöohjeet pakkauksesta.

Vinkki! Jos tilassa ei ole pistorasiaa, niin voit käyttää Discreet-täyttöjä myös ilman sähköistä pidikettä. Taittelemalla pakkauksesta syntyy kätevä pidike, joka sopii pieneenkin tilaan.

Tuoksuvaihtoehdot

  • Clean Linen – Pyykinraikas mieto tuoksu. Saatavilla pidikkeenä ja täyttönä

Imurinraikastin

5000204887181_kuva2Glade Pölynimurinraikastin levittää huoneeseen raikasta tuoksua imuroinnin yhteydessä. Pakkaus sisältää 3 tuoksupussia.

Käyttöohje

Poista läpinäkyvä muovikääre tuoksupussin ympäriltä. Laita tuoksupussi imurin pölypussin sisään. Vaihda tuoksupussi pölypussin vaihdon yhteydessä tai aina halutessasi.

Tuoksuvaihtoehdot

  • Lily of the Valley – Kielojen huumaavan keväinen tuoksu